Conferentie: Energy Transition meets Leadership

24 aug 2010

Op 12 oktober organiseert Energy Delta Institute een conferentie met de titel Energy Transition meets Leadership (Engelstalig). Tijdens deze converentie draait het om het antwoord op de vraag hoe de onzekerheden rondom transitie te managen zijn, en hiervoor zijn een aantal sprekers met reputatie aangetrokken: Gertjan Lankhorst, Peter de Wit, Maria van der Hoeven, Hermann Scheer en Catrinus Jepma.

De wereld van energietransitie is veelbesproken. Industrie, politiek en wetenschap, iedereen heeft zijn eigen ideeën erover. In de komende jaren, zal de energiesector geconfronteerd worden met de noodzaak om zich aan te passen en in te kunnen springen op veranderingen.

Energietransitie is een proces van verandering en veranderingen nemen onzekerheden met zich mee. Als een (toekomstig) manager, moet u dit veranderingsproces leiden - en u zult dit moeten met daarin acht nemend de effecten van de liberalisering en een vergrijzende beroepsbevolking. Er is behoefte aan sterk leiderschap. De EDI Energy Transition meets Leadership Conference op 12 oktober kan u  voorzien van nuttige en belangrijke inzichten en tools.

Voor meer informatie kunt u terecht op http://www.energydelta.org/en/mainmenu/conferences/intro
Of kijkt u in de bijlagen.

Nieuwsarchief