Assen biedt lokale bedrijven energiecursus aan

05 apr 2011

Hoe verleid je als bedrijf woningbezitters om met energiebesparing aan de slag te gaan? De gemeente helpt ondernemers om deze vraag beantwoord te krijgen. Bedrijven kunnen zich gratis opgeven voor een cursus op 6 of 13 april.
 
De zogeheten MeerMetMinder-cursus staat voor Meer kwaliteit (van wonen) Met Minder energie (en lasten). Met de cursus kunnen ondernemers klanten beter informeren over maatregelen en financiering, toegesneden op elke persoonlijke situatie.

Volgens wethouder Langius levert duurzaamheid een positieve bijdragen aan ínwoners en bedrijven. ‘Energiebesparing is goed voor het klimaat en de economische waarde van woningen. Bewoners profiteren van het comfort en besparen op woonlasten, bedrijven hebben de kans zich te specialiseren in de besparing op energie’, aldus de wethouder.

De cursus staat open voor bedrijven in de gemeente Assen die energiebesparende maatregelen bij particulieren willen uitvoeren. Zo'n 250 ondernemers hebben een uitnodiging gehad. Aanmelden voor de cursus op 6 of 13 april kan via www.energieloket.nl/assen/zakelijk

 

Nieuwsarchief