A.Hak gaat affiliated partnerschap met Energy Delta Institute aan

01 aug 2012

A.Hak is binnen korte tijd de tweede organisatie die een affiliated partnerschap met Energy Delta Institute (EDI) aangaat. Een affiliated partner is een organisatie die dienstverlenend is aan bedrijven in de energiesector. Door het partnerschap aan te gaan, treedt A.Hak toe tot een netwerk van belangrijke spelers in de energie industrie. Andere partners van EDI zijn O.A.O. Gazprom, N.V. Nederlandse Gasunie, Gasterra, de Rijksuniversiteit Groningen, Shell, Essent, EBN, DONG Energy, TAQA, Eneco en Tebodin.

A.Hak is een bedrijvenfamilie die totaaloplossingen biedt voor transport en distributie van olie, gas, water en elektriciteit, data- en telecomverkeer, verlichting en duurzame energie. Hun bedrijven zijn in binnen- en buitenland actief in engineering, constructie, inbedrijfstelling, beheer, inspectie, onderhoud en ontmanteling van onder- en bovengrondse leiding- en kabelnetwerken. Ook alle soorten boringen, bronbemaling en het coaten van buizen zijn activiteiten die binnen de groep worden uitgevoerd, evenals het verzorgen van complete systemen voor warmte- en koudeopslag. Daarbij produceert A.Hak installaties, apparaten, masten en portalen. Door deze bundeling van krachten weet A.Hak op efficiënte en kosteneffectieve wijze gehele ketens te bedienen.

EDI is een internationaal gerenommeerde Energy Business School, met een primaire focus op aardgas en de rol van gas in de energie transitie. EDI's belangrijkste doel is bij te dragen aan de professionele ontwikkeling van huidige en toekomstige energiemanagers. EDI ontwikkelt en organiseert events en opleidingsprogramma’s met een focus op de economische-, management-, juridische en geopolitieke aspecten van het energiebedrijf. EDI wil een netwerkplatform bieden aan huidige en toekomstige energiemanagers, waar kennisdeling en netwerken centraal staan.

Nieuwsarchief