Word energieondernemer! Informatiebijeenkomst VentureLab Energy

  • 14:00  - 16:00
  • Nog nader bekend te maken

VentureLab Groningen gaat de regio in
Na een boven verwachting drukbezochte opening van het University of Groningen Center for Entrepreneurship en drie eveneens uitstekend bezochte informatiebijeenkomsten, gaat VentureLab Groningen op ‘Entrepreneurship Tour’. Diverse organisaties in het noorden werken met VentureLab Groningen samen om het innovatiepotentieel in de regio duurzaam te laten groeien. Bij de Entrepreneurship Tour komen onder meer onderwerpen als technologie, financiering, vermarkten en business development in de energiesector aan de orde.

Business development in de energiesector

Wilt u weten hoe producten en diensten op het gebied van energie succesvol vermarkt kunnen worden? Bezoek dan op vrijdag 14 februari de themagerichte informatiebijeenkomst over ondernemerschap en VentureLab Groningen, die toegespitst is op businesskansen in de energieketen.

Ontdek op de bijeenkomst wat het Venturelab Groningen-programma voor u en uw business kan betekenen. Van hightech tot dienstverlening, van regionaal tot internationaal, van ICT tot de maakindustrie en van startende ondernemers tot gevestigde bedrijven: u bent van harte welkom.
 
Sprekers:

  • Dr. Volko de Jong, managing partner GGNI, vicepresident Energy Delta Institute
  • Prof. dr. Aard Groen, dean University of Groningen Centre for Entrepreneurship, professor Entrepreneurship and Valorisation, Rijksuniversiteit Groningen, professor Innovative Entrepreneurship, Universiteit Twente


Aanmelding
Ga naar de website van VentureLab Groningen voor  programma en aanmelding.
 
Meer bijeenkomsten
Zie voor meer bijeenkomsten en uitgebreide programma-informatie: http://venturelabgroningen.nl/events/.
Er worden regelmatig nieuwe bijeenkomsten toegevoegd.
 
Over VentureLab Groningen
VentureLab Groningen (VLG) is een programma van de Rijksuniversiteit Groningen. Het ondersteunt de bedrijfsontwikkeling van start-ups en is een groeiversneller voor gevestigde bedrijven. Ons internationaal erkende eenjarig MBA-niveau business development programma biedt de juiste set instrumenten om uw ambities waar te maken.