Kick-off PDENH 11 juni 2014

Kick-off PDENH 11 juni 2014
  • 15:00  - 19:00
  • Lange Begijnestraat 11
    2011 HH Haarlem
  • Philharmonie, Haarlem

De officiële start van het Participatiefonds Duurzame Economie Noord-Holland is een feit. Een feestelijk feit. Dat vieren we graag samen met u op woensdag 11 juni. Dan vindt de kick-off plaats van dit bijzondere fonds.

Waarom bijzonder?

Omdat Noord-Holland met het fonds € 30 miljoen investeert in innovatieve bedrijven in de provincie, die zich richten op duurzame economie. De focus ligt hierbij op biomassa, duurzame bouw, zonne-energie en technologie voor wind op zee. Samen met ondernemers, investeerders, kennisexperts en de fondsbeheerders zet de provincie zich in om het gebruik van duurzame energie te stimuleren. En daarmee de werkgelegenheid en regionale economie van Noord-Holland verder uit te bouwen.

Tijdens de kick-off hoort u alle ins en outs over het fonds. Ook nemen inspirerende sprekers u mee in interessante ontwikkelingen en projecten op het gebied van biomassa, duurzame bouw, zonne-energie en windtechnologie. En u maakt kennis met (mede)ondernemers, kennisexperts, investeerders en de fondsbeheerders. Reden genoeg dus om te komen.

Aanmelden

Meld u zich wel op tijd aan, want het aantal plaatsen is beperkt. Na aanmelding ontvangt u op korte termijn het volledige programma van de middag en een routebeschrijving naar de Philharmonie.

AANMELDEN