Internationale matchmaking tijdens de Hannover Messe 2017

georganiseerd door Enterprise Europe Network
Internationale matchmaking tijdens de Hannover Messe 2017
  • Messegel√§nde
    30521 Hannover
  • Hannover Messe (Hal 2), Hannover

Bent u op zoek naar potentiële internationale samenwerkingspartners op het gebied van slim en energie-efficiënt produceren, duurzame energie en mobiliteit? De Hannover Messe trekt ieder jaar ruim 220.000 bezoekers uit meer dan 90 landen. Enterprise Europe Network (EEN) organiseert op 25, 26 en 27 april 2017 een matchmaking event tijdens de Hannover Messe 2017.

Voor wie?

Het evenement richt zich op (innovatieve) mkb-bedrijven, onderzoeksinstellingen en universiteiten actief op het gebied van slim en energie-efficiënt produceren, duurzame energie en mobiliteit. Op de website van de Hannover Messe 2017 vindt u een uitgebreide lijst van onderwerpen. Deze matchmaking biedt ondernemers en onderzoeksinstanties de ideale gelegenheid om potentiële internationale zakenpartners te vinden.

Hoe werkt matchmaking?

Op de website van de Hannover Messe 2017 kunt u zich aanmelden met een kort profiel van uw organisatie. U geeft aan welke technologie, producten of diensten u zoekt of wilt aanbieden. Op basis van de online profielen weet u wat andere partijen vragen en aanbieden en kunt u afspraken inboeken.

Potentiële klanten en partners spreken

Ongeveer één week voor de bijeenkomst ontvangt u uw gespreksschema. De gesprekken duren maximaal 30 minuten. Zo kunt u in 3 dagen met meerdere potentiële klanten en partners spreken over commerciële of technologische samenwerking. Interessante gesprekken zet u later voort op de beurs, op uw stand of binnen uw eigen organisatie. Op deze manier haalt u het maximale uit uw beursbezoek.

Waarom deelnemen?

  • Breid uw internationale netwerk uit en ontmoet potentiële zakenpartners.
  • Ontmoet interessante deelnemers in sessies van 30 minuten.
  • Haal het maximale uit uw beursbezoek.
  • Gratis toegang tot de Hannover Messe bij inschrijving voor 24 februari 2017. Daarna kost een toegangskaart € 119.

Deelname

De matchmaking vindt plaats op 25, 26 en 27 april 2017, in Hall 2 van de Hannover Messe. Meld u voor 24 februari aan voor gratis toegang tot de Hannover Messe 2017.

Registreren kan tot 13 april 2017. De selectie van gesprekken vindt plaats van 13 januari tot en met 18 april 2017. Uiterlijk 24 april 2017 ontvangt u het overzicht van uw gesprekken.

Meer informatie

Voor meer informatie over het matchmaking evenement kunt u contact opnemen met Enterprise Europe Network:

Jannes Kalfsbeek, kalfsbeek@energyvalley.nl