Financiering en groei: themabijeenkomst VentureLab Groningen

  • 14:00  - 16:00
  • Gedempte Zuiderdiep 98
    9711 HL Groningen
  • Gemeente Groningen, Economische Zaken, Groningen

VentureLab Groningen gaat de regio in
Na een boven verwachting drukbezochte opening van het University of Groningen Center for Entrepreneurship en drie eveneens uitstekend bezochte informatiebijeenkomsten, gaat VentureLab Groningen op ‘Entrepreneurship Tour’. Diverse organisaties in het noorden werken met VentureLab Groningen samen om het innovatiepotentieel in de regio duurzaam te laten groeien. Bij de Entrepreneurship Tour komen onder meer onderwerpen als technologie, financiering, vermarkten en business development in de energiesector aan de orde.

Financiering en groei

Wilt u maximale groei realiseren met uw (nieuwe) business? En bent u benieuwd wat experts op het gebied van financiering u hierover kunnen vertellen? Bezoek dan op donderdag 6 februari de bijeenkomst over ondernemerschap en VentureLab Groningen, toegespitst op financiering en groei.
Ontdek wat het VentureLab Groningen-programma voor u en uw business kan betekenen. Er is ruim gelegenheid voor het stellen van vragen.
 
Sprekers:

  • Drs. Bernd Mintjes, directeur en partner, Investormatch
  • Prof. dr. Aard Groen, dean University of Groningen Centre for Entrepreneurship, professor Entrepreneurship and Valorisation, Rijksuniversiteit Groningen, professor Innovative Entrepreneurship, Universiteit Twente

Aanmelding
Ga naar de website van VentureLab Groningen voor  programma en aanmelding.

Meer bijeenkomsten
Zie voor meer bijeenkomsten en uitgebreide programma-informatie: http://venturelabgroningen.nl/events/. Er worden regelmatig nieuwe bijeenkomsten toegevoegd.
 
Over VentureLab Groningen
VentureLab Groningen (VLG) is een programma van de Rijksuniversiteit Groningen. Het ondersteunt de bedrijfsontwikkeling van start-ups en is een groeiversneller voor gevestigde bedrijven. Ons internationaal erkende eenjarig MBA-niveau business development programma biedt de juiste set instrumenten om uw ambities waar te maken.