Businesskansen in de energiesector: Informatiebijeenkomst Energy VentureLab

 • 16:00  - 18:00
 • Oude Boteringestraat 19
  Groningen
 • Van Swinderen Huys, Groningen

Alles weten over de businesskansen in de gehele energieketen? Bezoek dan de informatiebijeenkomst van Energy VentureLab! De bijeenkomst gaat in op de mogelijkheden om met het Energy VentureLab-programma nieuwe business te ontwikkelen. Hoe vermarkt je succesvol producten en diensten?

Gastspreker is ir. Bram Fetter, plantmanager Suiker Unie. De Suiker Unie is, vanuit economische en maatschappelijke motivatie, gestart met duurzaam business development vanuit een bestaande onderneming. Zij verwerken reststromen tot biobased producten. En met succes. Zo wordt naast suiker nu ook bio-energie uit suikerbieten gehaald. Wilt u meer weten over de ervaringen van Bram Fetter met business development? Bezoek de bijeenkomst en laat u inspireren door zijn succesverhaal.

Energy VentureLab is het beste van twee werelden: topmensen uit de internationale energiewereld gecombineerd met de bewezen succesformule van VentureLab International. Deelname aan het business development programma van Energy VentureLab geeft toegang tot een groot aantal cruciale netwerken en relaties uit de internationale energie- en ondernemerswereld.

Energy VentureLab is powered by the University of Groningen Centre for Entrepreneurship and Energy Academy Europe.

Sprekers:

 • Ir. Bram Fetter, plantmanager Suiker Unie Vierverlaten
  Eerst actief als Fabrieksdirecteur van Suikerfabriek Vierverlaten in 2001, en in 2003 directielid van het toenmalige CSM Suiker. Sinds de overname door Suiker Unie in 2007 is Bram Fetter als plantmanager verantwoordelijk voor de operatie en nieuwe ontwikkelingen in het Noorden.
 • Prof. dr. Aard Groen, dean University of Groningen Centre for Entrepreneurship, professor Entrepreneurship & Valorisation, RUG, professor Innovative Entrepreneurship, University of Twente
  Aard Groen vertelt over de kracht van het business development programma en legt uit waarom de VentureLab-methode werkt.

Aanmelden
Ga naar de website van VentureLab Groningen voor meer informatie en aanmelding.